Допълнителни доходи и почасова работа
Влез Регистрация
     
 

Условия за ползване / Защита на личните данни

  По-долу са нашите Условия за ползване и Политика за защита на личните данни . Моля отделете минутка от времето си за да ги прочетете.
Spacer
Spacer
Spacer
 

Защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Необходимите данни за регистрация в Почасова работа и допълнителни доходи са единствено име и имейл.

Някои от услугите, като създаване на автобиография, изискват да се предоставите лична информация като: име, имейл, телефон, образование, опит и други. Тази информация е доброволно предоставена от потребителите физически лица. Моля НЕ предоставяйте: ЕГН и точен адрес, те принципно не са необходими на работодателите!

Почасова работа и допълнителни доходи ви осигурява 24 часа, 7 дни седмично достъп до вашия акаунт, освен в случай на техническа неизправност. Достъпът до вашия акаунт е защитен с парола. Вие носите отговорност да пазите в тайна вашата парола. Можете да променяте информацията във вашия акаунт по всяко време.

Ние, като администратор се задължаваме:

1. Да вземем надеждни технически мерки за защита срещу неоторизиран достъп до вашите лични данни;
2. Да поддържаме техническа възможност за въвеждане, промяна, допълнение и изтриване на лични данни;
3. Да ви осигурим непрекъснат достъп, освен ако технически причини или обстоятелства извън нашия контрол правят невъзможно това;
4. Да не предоставяме данните ви на трети лица;

Условия за ползване

Условия за Ползване на сайта www.Promoface.com - Почасова работа и допълнителни доходи

Моля прочетете условията за ползване внимателно. Ако не приемате условията, посочени тук, моля не използвайте сайта! Използването на Почасова работа и допълнителни доходи ще се счита за израз на съгласие с посочените условия. Почасова работа и допълнителни доходи си запазва правото да ревизира настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като ревизираните условия ще бъдат публикувани на адрес: www.promoface.com

Общи Условия

Всички услуги за търсещи работа са безплатни и информацията в сайта е общо достъпна.
При регистрация Почасова работа и допълнителни доходи изисква информация, като име, e-mail и др. Ние използваме тези данни само за целите на услугите, които Ви предоставяме. Информацията, която ни предоставяте няма да бъде използвана за други цели.
Потребителят има право да променя или поправя своята лична информация по всяко време.
Почасова работа и допълнителни доходи ви дава право да използвате съдържанието в сайта за лична употреба, с нетърговски цели.
Потребителят носи отговорност за извършване на всякакви действия, които могат да доведат до нарушения на системата или мрежата.

Почасова работа и допълнителни доходи не поема отговорност да контролира съдържанието на информацията и не е посредник при взаимоотношенията между работодатели и кандидати.
Почасова работа и допълнителни доходи не поема отговорност за коректността, актуалността и сигурността на съдържанието.
Почасова работа и допълнителни доходи не гарантира, че сайтът ще бъде непрекъснато достъпен и без технически проблеми.
Почасова работа и допълнителни доходи не поема отговорност за пропуснати ползи и/или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

С влизането в Почасова работа и допълнителни доходи Вие декларирате, че приемате и ще спазвате тези условия и действащото българско законодателство. Всеки един потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на системата, считано от първоначалното влизане в сайта www.Promoface.com - Почасова работа и допълнителни доходи.

Spacer
Spacer
   
 
Spacer

Важни Референции

Кажи на приятел за сайта
Spacer
Свържете се с нас / съобщете за злоупотреба
Spacer
Bookmark "Почасова работа и допълнителни доходи"
Spacer
Конфиденциалност & Условия за ползване
Spacer
Кирилица от kredor
Spacer